Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433405 / +3614433405

NIELSEN Közönségmérés Kft munkatársaként jelentkezett be. A hölgy kérdésemre elmondta: reprezentatív felmérés készít tévézési szokásokról, a kerdőív anonim. Kérdésre honnan kapta meg a telefonszámom azt mondta, hogy gép generálja ez által reprezentatív. Általános statisztikai kérdéseket tett fel, ami nem arról szólt milyen csatornát nézel hanem, hogy melyik szolgáltatóval, milyen eszközökkel. Állítólag a mérés célja mennyire tolódik át tv nézés internetre ésnetes eszközökre. Eddig minden anonim módon. Kérdőív végén ajánl fel távszabályzóval való csatornanézetségi mérésen való részvételt, innentől kezdve nem maradnál anonim. Persze ha azt választod nem, akkor ennyi. Neten utána néztem van ilyen cég aki így mér, de ott a telefonszáma más Budapesti vonalas...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.