Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309770428 / +36309770428

"Ezt a telefonszámot 566 alkalommal keresték." - Akkor én voltam az 567. Soltész Jánosnéként mutatkozott be, és a rákos fiának gyűjt kezelésre. Egy adag ára 47e Ft, mint ahogy más is írta. Saját bevallása szerint azt szereti a legjobban, ha KP személyesen adják át a pénzt, mert akkor látják, hogy hol, hogyan lakik Nyíregyházán, a Nagyvárad u. 7.sz. alatt. Ahogy a Street View utcafotóit elnézem, az 5-ös házszám még létezik (az egy lepukkant ház); aztán az utca túloldalán már a kórház+mentőállomás hatalmas tömbje kezdődik, ami eltart az utca végéig, a Bocskai utcáig... - Mindenki gondoljon azt, amit akar.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.