Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0690900352 / +3690900352

Kaptam egy marciusi számlábenne egy idegen szammal ,0690900352, melyen ez a szam ket hivasssat. Én a vdafonos telefonomról, főleg este ismeretlen számot nem hívok, meg nappal sem a vezetékes telefonomról csak az ingyenes belföldi ismerős számokat hívom, egyéb ügyeket tabletemen intézem ilyen és hasonló számokat nem hívom. Nem vásárolok csak ismert valós cégektől. Ez a szám fel sincs sorolva a audiofix szamok kozott. Kérem a vodafont, a következő szsmlambol levonni ezt az összeget. ,Mi nyugdíjasok vagyunk este ilyen időpontban cégeknél nem beszélünk. Én személy szerint az idős, beteg barátnőmmel beszélek minden este 8 és es22,30 között. Férjem nem kezdeményez telefonhívást.. Mivel én beszélek, tehát ez lehetetlen. A Vodafon feladata és lehetősége hogy utána nézzen az adatlaszoknak, védje ügyfél ügyfeleit.udv: Marcsi

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.