Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619995011 / +3619995011

Én amikor megkérdeztem, hogy mégis miért adja át az ELMŰ az adatomat nekik (telefonszám) a megkérdezésem nélkül akkor annyira elkezdett hebegni-habogni, hogy elküldtem a pékbe és ráraktam a telefont. Nem tűnik legitimnek az egész. Ha az ELMŰ akarna valamit, küldene egy adatkezeléssel kapcsolatos kiegészítő kérésts, bekérné a honlapján az infót, vagy választana ezer tisztább módszert mint egy ilyet. Ha pedig tényleg az ELMŰ intézi így a dolgait, akkor gondolkodjanak el rajta mélyen, hogy mit is művelnek egy olyan korban amikor naponta keresik meg ennél még hiihetőbb baromságokkal is az embereket adathalászat céljából.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.