Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305555526 / +36305555526

Ez a tel szám számomra egy komplett rejtély. Az első sms tőlük arról szólt, hogy a Helsinki reptéren máshonnan indul majd egy busz. Nos, valóban mentem aztán Helsinkibe és tényleg máshol kellett a buszra felszállni, tehát ez a része nem volt csalás. Aztán van egy halom google kód, szemmel láthatóan 2 lépcsős belépéshez kellettek. Aztán egy Amazonos kód, már nem emlékszem rá, hogy ezzel kellett-e valamit csinálnom, vagy ekkor lett gyanús az egész. Illetve 2 Facebook kód is jött, jobban mondva a mai napon megküldött kódok közül az egyik (ami betűket is tartalmaz) megegyezik egy 2019 szeptemberében megküldöttel.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.