Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433780 / +3614433780

Tóth valakiként bemutatkozott valamilyen felmérést készít. Ipsos Kft nevében, de nem mopndhatja el. Valami munkahelyekkel megelégedést próbál felmérni - elmondása szerint. Kérdésre azt felete, hogy véletlenszám generálással hívják az embereket és nem adatbázisból telefonálnak. Szembesítettem vele hogy ennek az esélye mekkora hogy pont engem felhívjanak, amikor egy kicsit elakadt a szava és tartotta magát ahhoz hogy nem begyűjtött adatbázisból dolgoznak. Továbbra sem mondta el hogy ez mi is, csak ha végig csinálom a kérdőívet, amit rögzítenek. De még a beszélgetés elejét nem. Kedves nyugodt hangú ember volt. Lehet igazat mond de én gyanakvó vagyok. Ezért megmondtam hogy nem folytatnám a beszélgetést. Megköszönte és bontottam a vonalat. 2021-03-23 17:37 - kor hívott

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.