Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303444295 / +36303444295

Ez egy nagyon érdekes telefonszám. Egyszer egy SMS-ben erről a jött a google ellenőrző kódom. Én kértem, valós volt, működött. Aztán több alkalommal kaptam ugyanerről a számról SMS-t, amikor nespresso-tól rendeltem kávé kapszulát, a DHL üzent, hogy mikor várható a csomagom. Minden alkalommal valós volt, megjött a csomag. MOST VISZONT: ugyanerről a számról napok óta küldözgetnek furcsak SMS-eket az alábbi szöveggel: "Katis Code lautet: FB-{itt egy kódszám}. Gib ihn auf Facebook zur Bestatigung ein, oder gehe zu {itt egy link} @facebook.com#{itt is egy kódszám} Ez fogalmam sincs mi, nem tudom miért küldözgetnek nekem német izéket... :D

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.