Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209000925 / +36209000925

Sziasztok! Átverés, nehogy bele szaladjatok ti is! Engem Natalie Sonn néven keresett SMS-ben angolul egy "komoly" vevő jelölt. A megadott email címre (nataliesonn9@hotmail.com) válaszoltam is neki. Azt mondta, hogy ő intézi a csomagfelvételt, fizeti a futárt, Fedex fog jönni a csomagért, ő meg utalással fizet a laptopért amit hírdettem. Minden úgy tűnt, hogy rendben van. Aztán jött egy levél valami First Credence Bank Corp banktól, hogy pénz érkezett a Natalie Sonntól a részemre, nincs más dolgom, csak megadni a tracking numbert a csomaghoz, és igazolni, hogy feladtam a csomagot. Először gyanakodtam, de azt hittem, hogy ez valami biztosítás vagy mi a fene amivel a partnerüket védik. A banknak tényleg van weboldala, rákerestem, igaz mélyebben csak ma csekkoltam le. A főoldal full hihető, de az aloldalak azok Lorem Ipsus szöveggel vannak feltöltve, vagyis mesterségesen generált nyomdai kamu nyelvvel... Két héttel ezelőtt jegyezték be a domaint, és fizetett szolgáltatással ki van takarva a tulajdonos. A lényeg, hogy a Fedex elvittel a laptopot március 19-én, 22-én le is adta a címzettnek, én meg semmi se semmi pénzt nem kaptam, és valószinűleg nem is fogok. Kamu a telefonszám, kamu a vevő, és kamu a bank is! Nagyon komoly... :(

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.