Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617555783 / +3617555783

Nem pont erről a számról, de ma én is kaptam egy Top Gainer-es hívást. Amit az előttem hozzászólók is írtak, az játszódott le nálam is. Amikor megkérdezte, hogy melyik biztosítónál vagyunk és vissza kérdeztem, hogy ha Ön az Aegon-tól van, akkor miért is érdekli...? akkor zavarba jött...majd megkérdezte, hogy hívhatnak-e máskor is, maradhat-e a nyilvántartásukban az adatom, akkor én kategorikusan közöltem, hogy NEM, KÉREM TÖRÖLJÉK. Majd, elkezdett könyörögni, hogy na legyek már olyan kedves, és had maradjon. NA, nekem ekkor ment fel a pumpa...NEEEM! Töröljenek! És elköszönünk egymástól! :-( ...mi folyik itt??

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.