Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06304041599 / +36304041599

Telekomnak kiadva magát egy hölgy hívott erről a számról pár perce. Rendkívül udvarias volt. Személyes adatokat kért, hogy beazonosíthasson, mert remek ajánlata van a hűségidőm meghosszabbításával kapcsolatban. Az lett gyanús, hogy még bő egy évem van a vállalt hűségből, hova ez a kapkodás. A Smart nekem a Magyar Telekom azonosítót is kiírta a szám mellé, de ezt ugyebár nem nehéz elérni bármilyen számra. Akár lehetett valóban Telekomos ügyintéző is, én nem tudhatom. Viszont semmilyen személyes adatot elvből nem adok ki telefonon, így elköszöntünk egymástól. Mindenki mást is csak ugyanerre tudok biztatni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.