Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614088074 / +3614088074

Egy különleges sampont rendeltem az interneten talált meggyőző hirdetés alapján, a diveak.ru oldal hirdetésére válaszolva. A rendelés megerősítése céljáblól a 0614088074 számról hívott fel egy udvarias férfihang. Meg is állapodtunk, hogy három nap múlva megkapom a csomagot, és utánvéttel fizetek. Később azonban elkezdtem keresgélni a neten a diveak.ru vállalkozást, de semmi mást nem találtam róla, kizárólag ennek a különleges samponnak a hirdetését. És még valamit: a Magyar Egészségügyi Minisztérium nevében hirdeti az árucikket! Mivel 2010 óta nincs Magyarországon egészségügyi minisztérium, elment a kedvem a vásárlástól. Megpróbáltam felhívni a számot, amiről kerestek, hogy lemondjam a rendelést, de csak egy angol nyelvű géphang jelentkezett, azt ajánlva, hogy próbáljak később telefonálni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.