Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06203139416 / +36203139416

Vigyázzatok Átverés!!! Nekem valami Online Szakkönyvtárként jelentkezett be, majd elkezdte mondani, hogy én leszerződtem 2020.04.hó-ban velük valami szaknévsor szolgáltatásra ami 38.100,-Ft-ba kerül. Erre mondtam, neki én nem szerződtem senkivel semmi ilyesmire, erre azt mondta biztos nem emlékszem már mert a cégvezetők már csak ilyen elfoglaltak....., Mondtam neki, hogy ha ilyenre pénzt költenék arra emlékeznék.... küldje ki e-mailban a szerződésemet, és ha így van és ott van a céges bélyegzőm és aláírásom akkor kifizetem, de amíg nem jön meg a tavaly aláírt szerződés elektronikusan nem vagyok hajlandó semmit senkinek átvenni utánvétesen.... És mondtam neki, hogy nem nagyon hallottam olyan szolgáltatásról amit egy évre rá kellene kifizetni.... és nem előre... Utána kapcsoltam, csak hogy az a számom amin felhívott, nem is élt még 2020.áprilisban, csak 2020. augusztus óta van meg, így 100% hogy szerződni sem tudtam arról a számról.... Mikor ezt említettem neki csak hebegett habogott. És mondta, hogy a szerződést nem küldheti el csak postai úton és utánvétesen.... Én meg mondtam neki, hogy akkor nem fogjuk átvenni, amint átküldi a másolatot elektronikusan akkor átvesszük, erre azt mondta, hogy akkor engedélyt kér erre a vezetőségüktől, majd elköszönt. Mondnom sem kellet erre másnap Online Adatbázis Kft. néven kaptunk egy 38.100,- Ft utánvétes levelet amit nem vettem át... (mondanom sem kell, hogy nem is ezen a cégnéven mutatkozott be) Ráadásul utánanéztem a ennek a cégnek ami 2020.10.07. alakult.... Akkor kérdem én hogyan szerződtünk mi 2020. áprilisban...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.