Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612980222 / +3612980222

Női hang, erste bank, és próbáltam-e utalni vhová 70 ezret, mert nem érkezett meg a jóváhagyás. Aztán még azt is mondta, hogy tegnap meg 40 ezret próbáltak, stb... lépjek be, és egyeztessünk, mennyi van a számlámon, meg adatot! Itt kezdett gyanús lenni, mondtam, nem kell belépnem, tudom, hogy 200 van rajta. " Pillanat, nézem" -mondta, majd kis idő után, hogy igen, annyi! Aztán átfordult a beszélgetés vitába, hogy adok-e adatokat, majd fenyegetőzni kezdett, na, akkor elköszöntem. Persze mindjárt néztem a számlám, az összeg persze nem 200, és a tegnapi pénzkivétemen kívül semmiféle tranzakciót nem jelez. Szóval, szélhámosok?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.