Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06706361530 / +36706361530

2021.04.06-án kora esti órákban hívtak a megadott számról, ahol ajándékkal kecsegtettek, illetve három nap múlva a kollégája fogja személyesen kihozni házhoz. Valami "Meleg" nevezetű férfit jelzett, de előtte lévő napon ő fog hívni, pontosítani az időpontot. A férfi már kétszer volt oltva, nem kell tartanom a pandémia miatt, s igazolni fogja magát is. Német orvosi kellékeket hoz bemutatóra, amit ki lehet próbálni, megvenni nem. De legyen még velem valaki más is! (???) Rákerestem a számra, és ezt az oldalt találtam meg. Majd visszahívtam a számot, de csak kicsengett, s mikor eme hozzászólást írtam, kétszer is megcsengetett, de nem tudtam felvenni! A többi hozzászólás kapcsán, úgy látom, hogy én is áldozattá lettem kiszemelve!! ????

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.