Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0673353355 / +3673353355

Erste bank ,ügyfélszolgálat munkatársának adja ki magát magát. Első pillanattól tudtam, nem Erste-től hív, hagytam beszélni hagy próbálkozzon. Azzal kezdett ,hogy nem nevet hanem azonosítószámot mondott, mint akár csak egy rendőr a jelvényszámát :D nevemet se tudta helyesen, nevetséges próbálkozás. Bankárnyimat elveszítettem kérdezte? Mert valaki utalt róla, valami ködös zagyva mesét próbált előadni teljesen nem élet szerűen, nagyon parasztosan tájszólással beszélt, és közel sem olyan formában adta elő magát mintha valami, hivatalos banki alkalmazott lenne. Aztán egyszer csak gondolhatta, elnézte a házszámot, nem ez nem fog bejönni itt, és hírtelen letette atelefont. :D Jó lenne kihez tartozik ez a szám tudni, hangfelvétel megvan, még lehet bejelentem.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.