Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613743842 / +3613743842

A Vodafone nevében hívtak, a nevemet és az utcát tudta, kérte a születési dátumot, anyám nevét, lakcím pontosítást, nem adtam meg, mondtam, hogy ez furcsa, hogy ilyeneket kell megadnom. Azt mondta, akkor többet nem mondhat, miért keres. Elbúcsúztunk. Utána kerestem a neten, rábukkantam erre az oldalra, meg hasonlókra. Van, aki azt írja, hogy megkérdezte a Vodafone-t és az övék, sokan azt, hogy csalók. MEGNÉZTEM A VODAFONE HONLAPJÁN ! - Ott szerepel ez a telefonszám: https://www.vodafone.hu/segithetunk/szerzodes_tarifacsomagok/1401/q-1?search=%C3%89rt%C3%A9kes%C3%ADt%C3%A9si%20csoportunk%20telefonsz%C3%A1mai Kár, hogy emailben nem tájékoztatnak arról, hogy telefonon is kereshetnek, és megadhatnák a számot is, akinek kiadják a feladatot.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.