Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612980222 / +3612980222

Pár perce kaptam egy hívást a +3614242242 telefonszámról, ahol egy hölgy a CIB bank nevében közölte velem, hogy a bankszámlámról megpróbáltak levenni 100000 forintot, és átutalni a CIB bankhoz Seres Orsolya névre. Bemondta nekem az azonosítóját (?), megkért, hogy lépjek be a netbankomba, mondjam meg, mennyi pénz van a kártyámon, adott pár tanácsot, hogy menjek be a bankomba és tiltassam le a kártyám. Gyanús volt, mivel semmilyen kérdésemre nem tudott válaszolni, azzal kapcsolatban, hogy melyik kártyámról és mikor próbálták végrehajtani az utalást. Illetve azt is kémprogrammal magyarázta, hogy erről sem a telefonomon, sem a netbankomban nem láttam értesítést. Azt mondta, azonnal hívnak az Erste banktól, hogy rendezzük az ügyet. Hívtak is (gyanúsan túl hamar) látszólag az Erste központi telefonszámáról (0612980222). Ezúttal egy férfi hang kérte, meséljem el, milyen ügyről van szó. A férfihang elég jellegzetes, nem túl művelt hang volt, illetve a háttérzaj ugyanaz volt, mint amikor a hölgy hívott. A vonal szerencsére megszakadt, vissza is hívott azonnal az illető. Ekkor mondtam azt, hogy inkább magam hívnám fel a bankom, mert ez így nincs rendben. Felhívtam a bankom, átnéztük a számlám, nem láttuk a nevezett utalást. Ekkor tanácsolta az ügyintéző hölgy, hogy forduljak a nyomozóirodához, és jelentsem be a csalás gyanúját. Így is tettem.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.