Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612980222 / +3612980222

A korábbi hozzászólásokhoz hasonlóan engem is megkerestek néhány perccel ezelőtt. Banki nyitvatartási időn túl vagyunk... egy nem túl intelligens fiatal férfi próbált meggyőzni arról, hogy az Erste Bank munkatársa, és hogy valami baj van a számlámmal. A számlám vezetését más banknál intézem, erre rögtön azzal érvelt, hogy a mai kifele tranzakcióimmal volt a probléma az Erste felé. Semmi adatot nem osztottam meg vele, így közölte, hogy nemsokára hív a saját bankom munkatársa. Majd egy perc múlva csörrent a telefonom, , ugyanaz a szám...melyet nem túl kedves hangsúllyal, kérdőn vettem fel, erre a vonal másik végén lecsapták a telefont. Ugyanannak a fiatalembernek a hangja volt, ugyanazokkal a háttérzajokkal. Hihetetlen, hogy ma már ilyen dolgokkal kell foglalkoznunk és a munkánk végzése közben vagy épp a szabadidőnkben előrelátóan és nem jóhiszeműen felvenni a csörgő telefont.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.