Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614347829 / +3614347829

Erről a számról hívott egy hölgy. Vodafone vezetékes szolgáltatás meghosszabbítása miatt, amelynek hűségidőszaka lejárt (egyébként tényleg lejárt). Az ügyintézéshez, hogy ne emelkedjen a díjam, személyes adatokat akart megtudni, születési év , anyja leánykori neve. Miután ezt megtagadtam, édesanyám leánykori nevét bemondta és azt tette hozzá, hogy az ügyfél beazonosítás miatt van szüksége a többi adatra. Egyébként az ügyfélszolgálatra való személyes befáradást javasolta. Végül vonalat bontottunk. Nem volt ellenséges, nem volt követelőző. Finomodnak a módszerek és a stílus. A gyanús az volt, hogy miért akar plusz azonosítani még azután, hogy bemutatkoztam. Érdekes, hogy honnan tud ennyit: előfizetés+személyes rész adatot, ha nem a cég képviselője? Mindenesetre jobb az adatbiztonság. Ha van szerződésed, soha ne adj ki abból adatot, csak ellenőrzött ügyintézőnek! Mivel itt felvetődött, hogy csalásról lehet szó, inkább a központi szám felhívását, ill. tényleg a személyes ügyintézést választom, bármennyire is kényelmesnek tűnik egy külső megkeresés...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.