Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100499 / +3615100499

Én is kaptam többször hívást tőlük , természetesen nem veszem fel, nem fogom felvenni. Az MVM Next (gázosok) hivatalos ügyfél-szolgálatát felhívtam és a homeoffice-os ügyintéző elmondta, hogy valami alvállalkozójuk a Protokoll Kft hívogatja az embereket valami nyilatkoztatás céljából, hogy megkereshetnek e különböző ajánlatokkal. És ha valaki szóba áll velük természetesen mindenféle személyes adatodat elkérik előtte, ugyanúgy , mint a hivatalos ügyfél-szolgálatukon, ott sem állnak szóba veled, amíg meg nem adod minden személyes adatodat. De amúgy tök gáz az egész, mivel ismeri az MVM Next az email címem, lakcímem, simán megkereshetne hivatalos úton, ehhez nem kellene alvállalkozót tartani. Telefonom automatikusan kiírja, amikor hívnak, hogy "potenciális csalás" . Lehet, hogy valaki kitalálta, hogy így embereknek munkát lehet adni, de a közel 0 teljesítmény után nem sok fizetést fognak kapni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.