Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619995003 / +3619995003

Engem április 7-én hívtak. A hölgy felolvasta az adataimat, és egyenként rákérdezett, hogy rendben van-e. Olvasva a itt a fórumot, keresgélni kezdtem, és április 2-án találtam egy levelet. Feladó: auchan@bk.auchan.hu Szöveg: "Kedves..., szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő időszakban az Auchan Magyarország adattisztítást fog végezni, melynek célja a vásárlói adatok pontosítása. Ezért az Auchan munkatársai Téged is keresni fognak 1-2 perces telefonhívás erejéig, adategyeztetés céljából (a hívás a +36 1 999 5003 számról fog érkezni). Kérjük, ebben az esetben segítsd munkánkat válaszaiddal - hiszen közös érdekünk, hogy a megfelelő elérhetőségeken tudjunk tájékoztatni Titeket, Bizalomkártyás vásárlóinkat...."

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.