Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0662998101 / +3662998101

Valami szegedi cég, azzal, hogy egy ,,nyílván évekkel ezelőtt részt vettem egy nyereményjátékban és szeretnének nekem borotvát küldeni kippróbálási célra.,, kíváncsiságból elfogadtam az ajánlatot, ami egy előfizetés, hogy az első csomag ingyenes, csak a kiszállítási költségeket kell állnom, de utána három havonta küldenek 5 borotvát 5000ft-ért, a plussz fejek, meg valami ezer párszáz ft. Kíváncsi leszek, hogy milyen vackot fognak rámsózni. De ha már ennyire promózzák, gondoltam, egy belefér. A borotva előfizetés PERSZE bármikor lemondható ÁLLÍTÓLAG! Nem tudom, mennyire fogom megszívni. Amúgy egy kedves idős nő hívott és azt mondta, hogy sok munkatársa várja a hívásom, ha bármi van. Ha megjönne a ,,termék,, majd írok véleményt, de nem sok jóra számítok őszintén.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.