Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06307106542 / +36307106542

Nekem 6 évvel ezelőtt küldött először Erzsike nénis üzenetet, akkor 70-es számról, azóta már váltott 30-ra. de volt olyan is, hogy mindkét telefonszámáról kaptam egyazon telefonomra. Később, 3-4 év múlva csak a 30-as számról. Először a "varrónős" változatot, később a hátfájós, a derékfájós majd a varratszedéses szövegeket küldte, mindhárom telefonszámomra 20,30,70 egyaránt. A száma állítólag titkosítva van. E miatt az elmúlt 6 évben számtalan telefonszámot cseréltem mindegyik szolgáltatónál, de az új számra pár héten, hónapon belül ismét jött az Erzsike nénis üzenet. A legutóbbi 2021. 04. 09-én arra a telefonszámomra, amelyet március 29-én vettem, tehát 12 nap múlva már jött is a varratszedéses üzenete... Ki, mit gondol erről? Ez személyre szóló? vagy valami robot program? vagy algoritmus? vagy adatbázishoz való hozzáférés? vagy szimplán idegesíteni akarja akinek küldi? élvezi a rejtőzködést?. Az biztos, hogy nem a telefonszám után azonosítja a személyt, hanem a személy után az telefonszámot. Tehát az adatbázisa a személyt azonosítja és onnan jut el a telefonszámhoz... 6 év óta ...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.