Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100611 / +3615100611

Visszahívhatatlan, de ő agresszívan csörget. Cégminősítő adatbázisba felvétel miatt akar adategyeztetést olyan adatokra, amelyekhez állítólag a cégbíróságtól jutottak - szóval telefonon akarja a hivatalos cégnyilvántartás KÖZHITELES adatait pontosíttatni. Ajánlata van, de nem tudja elküldeni, mert nincs írásos ajánlata, de ad egy számot, ahol kérhetem az ajánlatot, mert ő nem tudja a részleteket, de adjam meg az adataimat egyeztetés céljából. Nincs információja, honnan szerezték a telefonszámomat, de mégis lehet, hogy tudja, de nem adhatja meg személyiségvédelmi (!) okból, de egyeztessünk adatokat (mert azt nem tiltja a személyiségvédelem (:PP) . Zavaros katyvasz.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.