Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100499 / +3615100499

Gyanús volt a hívás. Mivel azt mondta, hogy az MVM-től keres, ezért az adathalasz@mvm.hu email címen megkérdeztem az MVM-től, hogy hozzájuk tartozik-e a telefonszám. Ezt írták vissza: Az Ön által jelzett telefonszámról a Protocall 2009 Web- és Telemarketing Kft., az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. nevében, az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. adatkezelő megbízottjaként, illetve GDPR szerinti adatfeldolgozójaként kereste fel a földgázszolgáltatóval kapcsolatos tájékoztatásnyújtás és a reklámcélú nyilatkozatának frissítése céljából. Szeretnénk megnyugtatni, hogy a telefonhívás semmiféle csalással nem hozható összefüggésbe, a megkeresés valós megbízás alapján történt.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.