Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06308080080 / +36308080080

Részemre a mai napon ez az üzi érkezett: Kedves Ügyfelünk! "Egy muszaki hiba miatt elofordulhatott, hogy nem tudtad igénybe venni az Anyák napi korlátlan beszélgetés 1 napra ajánlatunkat. Kompenzációként automatikusan aktiválunk neked 1 napos korlátlan beszélgetést, az aktiválás megtörténtérol és a részletekrol külön SMS-ben értesítünk, további teendod nincs. Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézésedet kérjük! Üdvözlettel: Telekom Nem tudom a "küldő" részéről, ennek az SMS-nek az "írása" közben számít-e az ékezetek néhány esetben jobbra, néhány esetben balra dőlése. Illetve az, "ű"-betű hiánya, pl: a "muszaki" szónál vagy az, "ő"-betű elírása az "elofordulhatott" szónál. Stb...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.