Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619995324 / +3619995324

Engem is ma hívott többször is, de felvettem, aztán nem szólt vele senki, utàna rögtön egy 70-es mobilszámról hívott gyanús volt hogy ugyanaz. Nem vettem fel,amúgy is vezettem. Erre most délután hív ez a vezetékes szám,gondoltam felveszem, valami nő az MVM gázszolgáltatóktól. Kérdezi hogy beleegyezem-e a beszélgetés felvételébe; visszakérdezek miért van más választásom, erre ő, mondhatok nemet is; mire én, jó akkor nemet mondok; erre a hölgy: rendben akkor nem, viszonthallásra. Abszolút nem volt értelme a beszélgetésnek, de tényleg, logikátlan, nem is értem; de csalókra gyanakszom. Gázművekkel nincs problémám, semmim, úgyhogy tiltom én is.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.