Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619995014 / +3619995014

Nevemen szólított a cég nevén levő mobilon. Elmondta, hogy az Elmú megbízásából keres adategyeztetési céllal. Megkérdeztem honnan tudja a számot. Érdemi válasz helyett újra elmondta, hogy Elmü. Elmondtam, hogy ezt a számot nem közöltem az Elmüvel. Érdemi reagálás helyett újra elismételte, hogy adategyeztetés. Kérdezte, hogy alkalmas-e? Mondtam, hogy nem. Kérdezte, hogy későbbi időpontban? Kértem, hogy ne. Azóta se értem, honnan szedték a céges mobilszámot. A cég nincs semmilyen viszonyban az Elmüvel. Én sem. A lakásunk Elmü számlái a feleségem nevére jönnek. És mi a fenének kell adatot egyeztetni, mikor adatok nélkül nem kötnek senkivel szerződést. Sok itt a megválaszolatlan kérdés,.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.