Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209000925 / +36209000925

+36209000925 Ma dél körül kaptam erről a számról egy SMS-t, amiben 1 db angol nyelvű (egyébként tökéletesen helyes) mondatban megköszönték, hogy csatlakoztam a Revolut-hoz, és küldtek egy rövid, valódinak, hivatalosnak tűnő (nem véletlenszerű karakterekből álló) linket, amin állítólag az appot lehetne letölteni. Soha életemben nem regisztráltam Revolutra, így értelemszerűen nem nyomtam a linkre. De ide azért nem másolom be, nehogy valakinek eszébe jusson megnyitni... (Egyébként a Revolut tényleges honlapja, az app letöltésre kattintva valóban egy olyan felületre visz, ahol telefonszám megadása ellenében kapnál egy letöltési linket. Figyeljetek erre, jól kitalálták...) SMS törölve, szám blokkolva.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.