Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613666666 / +3613666666

Ugyan az a próbálkozás :OTP banktól hív, emagtól vásároltam, 22ezerért és a tranzakcióval valami gond volt amit Kecskemétről indítottak egy iphone készülékről. Aztán miközben nem válaszoltam csak annyit hogy nem én indítottam meg nem Kecskeméti vagyok utána átkapcsolta a kollégát akinek már nem volt hívószáma se és elkezdte mondani ,hogy meg hackelték az adataimat. Közben már rákerestem a telefonszámra. Ecsetelt még pár baromságot aztán annyit válaszoltam érdekesek ezek a hackerek és lerakat.A számot tiltottam is! Vigyázzatok a gyors hadarással próbálnak sarokba szorítani és azonnali döntésekre kényszeríteni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.