Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433244 / +3614433244

Mindennap hívogat. Ez szerintem egy Call Centeres aki az FFR Kft megbízásából végez kutatást a Navnak vagy ki tudja kinek menne a kérdőív.Ahogy olvastam az egyik hozzászóló emlegette az FFR Kft, ezért következtetek hogy piackutató cég megbízásából telefonál.Ami 1000%.Automata tárcsázást kapnak egy számítógépes rendszerről, így olyan mintha a hívott fél hívná az illetőt, aki NAV-al kapcsolatos kérdéseket tenné fel,és ezért nem beszél rögtön a Call Centeres mert neki is betárcsázza a számokat egy adatbázisból.Illetve persze a hívott félnek ez nem kerül pénzébe, de nem veszít semmit ha nem válaszol a kérdésekre és fel se veszi.Csoda hogy számmal hívják az embert, ugyanis rengeteg Call Center hívóazonosító nélkül telefonál.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.