Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06131366666 / +36131366666

Engem ma hívtak, a történet ugyanaz, mit amit itt mindenki leírt, csak én ebayt értettem, talán a háttérzajok miatt. Nekem is egy 22 ezres sikertelen tranzakciót kellett volna jóváhagynom, miután nem tettem, faggatózott a fiatal férfi. Pl. ki férhet hozzá a számlámhoz, mikor léptem be utoljára a netbankomba, és mennyi volt az egyenlegem. Természetesen nem válaszoltam, kértem azonosítsa magát, erre bontotta a vonalat. Próbáltam visszahívni azonnal, de gépi hang szerint előfizető, szolgáltatás nincs ezen a számon. Gondolom rögtön váltottak másikra. Javaslom mindenkinek, hogy írjon emailt a rendőrségnek. Én azonnal hívtam őket, megköszönték a bejelentésemet, és ők mondták, hogy levelet is kellene írnom, és jó lenne, ha több írásos bejelentés érkezne az érintettektől.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.