Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06131666666 / +36131666666

Azt állította, hogy az emag-on valaki vásárolt ma a kártyámmal és az OTP-nek ez feltűnt, ezért hívott fel a banktól. Mondta, hogy kapcsol a saját bankomhoz, aminek véletlenül elárultam a nevét. Ekkor már gyanús volt, bontottam a vonalat. Azonnal visszahívott (ugyanarról a számról) azt állítva, hogy a bankomtól van és a beazonosításom következik, ekkor gyorsan elbúcsúztam tőlük. Egyébként nem is vagyok OTP ügyfél, ráadásul arra nem tudott válaszolni, hogy honnan tudta a számomat. Nagyon vigyázni kell az ilyen adathalászokkal. Megnyerő hangon, a szokásos formulákat használva (a beszélgetést rögzítjük...) próbálja megvezetni a gyanútlan áldozatot.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.