Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06308080102 / +36308080102

Én is kaptam ugyanezt az üzenetet, ami 21 óra 42 perckor érkezett a mobilomra. Mivel Telekom előfizetéssel rendelkezem, ezért felhívtam az ügyfélszolgálatot. Ott bediktáltam az sms pontos szövegét, rögzítésre került a részükről. Elmondták, hogy nincs tudomásuk ilyen üzenetről és nyomatékosan kérte az ügyfélszolgálatos, hogy semmilyen beállítást ne eszközöljek a mobilomon, ne engedélyezzem az automatikus SMS küldés lehetőségét, igazából azt sem tudom azt hol kell beállítani. Akinél esetleg mégis végrehajtottak SIM kártyára telepítést, annak azt ajánlják, hogy gyárilag állítsa vissza a készüléket, mert elképzelhető, hogy ez egy adathalász sms, és könnyen hozzáférhetnek a banki adatokhoz stb.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.