Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0652999808 / +3652999808

Először kaptam egy hívást egy privát számról, ami kíváncsiságból vettem fel, mert sejtettem, hogy mi lesz. Ahogy felvettem, letette. Másnap felhív egy hölgy ettől a Helvécia Patikától, és hadarja, hogy 5 kérdésre kéne válaszolnom. Letettem persze. Harmadnak egy pasi hív egy másik számról, szintén ugyanez a cég, és megint 5 kérdésre kellene válaszolnom. Szó nélkül letettem, és blokkoltam mindkét számot. Az benne az extra undorító, hogy először felhívnak véletlenszerűen, és amikor felveszed, már tudják, hogy ez a egy létező szám. Majd rád uszítják az üzletkötőiket. Ilyen cégtől soha semmit nem vennék.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.