Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309303100 / +36309303100

Nekem ezen a számon Sólya Krisztián néven mutatkozott be az illető - 2021.05.28.17,15 órakor.Arra a reklamáló levelemre hivatkozott, amelyet előző nap éjjel küldtem a Telekomnak. Közölte, hogy tényleg nem tartozom a társaságnak, de ezt írásban nem tudja megerősíteni, de a hívása rögzítve van. Ha ez igaz, akkor miért nem hisz nekem egy közmű társaság sem, ha telefonon közlöm, hogy nincs tartozásom. Az egész felszólítás olyan kamu szagú volt, hiszen egy 1 évvel ezelőtt lemondott Budapesten lévő lakásban a nevemre bejegyzett szolgáltatásra hivatkozva, postai úton felszólított, hogy a mellékelt csekken azonnal fizessem be a tartozásom. Hosszas kutakodás után beazonosítottam a számlaszám alapján, hogy a vidéki lakásom ez évi áprilisi számláját reklamálják, amelyet pár nap csúszással kiegyenlítettem. Ha tényleg a Telekom munkatársa volt, elég inkorrekt dolog, hogy írásra telefonon válaszol.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.