Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0672900986 / +3672900986

Ez a szám a Szociográf nevű közvélemény-kutató call centere. Mivel call center, visszahívni nem lehet illetve egy automata bemondja, hogy ezen a számon nem tudsz beszélni velük. Erről a telefonszámról a kérdezőik munkáját ellenőrzik, hogy valóban megkérdezett e téged, és szabályosan végezte a munkáját! Azaz te adtad meg nekik a telefonszámod! Még akkor is, ha esetleg olyan ostoba voltál, hogy meg sem jegyezted ki fia borjának töltöttél ki / válaszoltál egy kérdőívre! Ha még sem történt ilyesmi akkor valaki tévedésből vagy rossz szándékból a te telefonszámodat adta meg a sajátja helyett! De ha beszél velük, mindez egyből kiderül. A Szociográf nagyon erősen ellenőrzi a kérdezőit, így előfordulhat, ha nem veszed fel nekik, 10-15 alkalommal is még újra próbálkoznak.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.