Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616881048 / +3616881048

Direct One ugyfelszolgalat. Dobbenetes hova sullyedt az egykor UPC Direct neven futo multi a 2020-2021-es evben. Az ugyfelszolgalatukban magyarul helytelenul, a nyelvet torve beszelo, nehezkes felfogasu alkalmazottak ulnek. Az online ugyfelszolgalat katasztrofa, semmihez nem ertenek, magyartalanul irnak, sotetek mint az ejszaka. A szolgaltatast, a webes portalt, a set top boxot es kezikonyvet, a beuzemelest, a telefonos automatat, valamint a panasztetel modjat egyarant kifogasolni tudom. 10 rendbeli mulasztast es panaszt kellett megallapitanom joindulattal. Ezen a szamon hivtak vissza. Egy hete peldaul VASARNAP DELBEN, ami elkepeszto pofatlansag, ki is kertem magamnak. Csak az a szolgaltatas nem letezik, amivel hirdetik magukat, pl. hogy az adasok visszanezhetok, megallithatok, rogzithetok. Mindenki nagy ivben kerulje el ezt a bandat!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.