Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617803050 / +3617803050

Szerintem is a Natural Pharmaceuticals az. Egyszer tavaly rendeltem tőlük valamit, azóta nem bírok megszabadulni tőlük. Egy ideig még mondtam, hogy ne hívogassanak, de nem hatott. Pedig tudtommal ha valaki annak ellenére hívogat, hogy felszólítom, hogy ne hívogasson, az zaklatásnak minősül. Szerintem a 0617899134 is az ő számuk és az 0616123052 is az övék. Reklámleveleket is küldözgetnek, egyszer bevittem a postára és visszaküldtem nekik azzal, hogy "nem veszem át", de továbbra is küldözgetik. Most már csak felbontatlanul beteszem az iratmegsemmisítőbe és ledarálom. Tüzelősnek még jó lesz.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.