Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06213456109 / +36213456109

Engem is többször kerestek erről a számról. Ez úgy néz ki, mintha Karácsony Gergely zaklatná a lakosságot. De felhívom a figyelmet, hogy nem Karácsony Gergely telefonálgat, ez egy lejárató akció ellene! A logika azt diktálja, hogyha valaki igazán zaklatni akar, az nem fogja a nevét közölni! Jó napot! Gipsz Jakab vagyok, én zaklatom magukat a nap 24 órájában. Sajnos ezt sokan elhiszik és ezáltal már lehet is utálni Karácsony Gergelyt vagy éppen azt, akinek a nevében telefonálgatnak. Ettől függetlenül létezik az, amikor politikai kampányban hívogatják a lakosságot, de abban az esetben nem éjszaka, hajnalban vagy korán reggel fognak telefonálni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.