Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06131366666 / +36131366666

Sziasztok! Nekem Privát számról jött a hívás teljesen jól érthető női hang de a háttérben tényleg mintha egy kávézó vagy hasonló háttérhangja lett volna mondta a 22.000 tranzakciót és még kettőt ami szintén kecskeméti IP-címről történt. Őszintén hatásos volt és annyira szinte már aggódóan részben kicsit hadarva adta elő hogy, Ő most kapcsolja a munkatársat, aki segít letiltani a csalókat stb. Közben természetesen már bent is voltam a netbankban és figyeltem az esetleges el nem fogadott tranzakciókat amiket nyilván nem találtam (még mielőtt "törölte volna"). Aztán mondtam neki arra a kérdése, hogy hozzávetőlegesen mennyi pénz lehet a számlámon, hogy akkor most már biztos vagyok abban, hogy amit eddig telefonban felvázolt az most fog épp megtörténni velem. Erre annyit válaszolt, hogy pedig nem is kért kártya adatot Én pedig bontottam a vonalat. Vigyázzatok, mert ha dolgoztok és közben máshol jártok agyban ebbe könnyű bele futni. Amennyiben itt nem akadtam volna fent a telefonos alkalmazás biztos kiverte volna a biztit, amit mással telepíttetni akartak. De vannak idősek és az informatikához kevésbé értők Őket biztosan el lehet vezetni a csalási folyamat végéig.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.