Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617667043 / +3617667043

Sajnos felvettem. Nagyon hadart a hívó fél, lakásbiztosításommal kapcsolatban érdeklődött. Alig lehetett érteni, amit mond és nem hagyott szóhoz jutni. Biztosítást akart rám sózni, ha egyik már van, akkor egy másikat.... Top valamiként mutatkozott be, de még tájszólással is beszélt a hadaráson kívül. Nagyon rámenős volt, a biztosítási adataim kezeléséhez kérte a hozzájárulásomat, amibe nem egyeztem bele.még mondta, még mondta... Alig tudtam lerázni. Minősíthetetlen ez a viselkedés. Ha egyszer nem tartok igényt a szolgáltatására és nem akarok velük időpontot sem egyeztetni a szerintük olcsóbb biztosítást megbeszélni,akkor ne legyenek piócák és értsék meg. Le fogom tiltani a számot.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.