Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06131366666 / +36131366666

OTP-től hívtak, hogy több mint 248ezer forintos bitcoinos vásárlás történik a számlámon és ők megállították. Szeretnék megkérdezni, hogy én indítottam-e illetve van-e olyan családtag, aki el tudta indítani ezt az átutalást. Jeleztem, hogy nem vagyok OTP ügyfél, szóval nem értem mit akar. Közölte, hogy látja, hogy nem vagyok az ő ügyfelük, csak a tranzakció rajtuk keresztül emgy és kötelességük jelezni. Ha megmondom, hogy melyik banknál vagyok azonnal kapcsolja az ügyintézőt. A kapcsolás mikrofon lenémítást jelentett, mert kávéházi hangzavar volt és ugyanaz folytatódott, csak már egy nő beszélt és kérdezte, hogy miben segíthet. Mondtam, hogy azt neki kell tudnia. Mikrofon újra lenémítása következett, majd mondta, hogy igen, már látja, megjött a csomag. Elmondta ugyanazt a dumát szó szerint, amit előtte a férfi. Ekkor mondtam, hogy jobban szeretném ezt inkább bankfiókban rendezni, mire közölte, hogy épp erre akart kérni és rámnyomta a telefont. A bankomat felhívtam és értesítettem őket, akik jelezték, hogy egyre több ilyet jelentenek be a napokban és telefonon soha senki ne adjon meg adatokat!!! Remélem tudtam segíteni mindenkinek!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.