Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612962595 / +3612962595

Herbária néven mutatkoznak be, egy hölgy, aki rögtön azzal indított, hogy nem akar semmit sem eladni, egy próbára egy új technológiával előállított gyógynövényes fájdalomcsillapítót ajánlott, aminek "csak" a kiszállítását kellett kifizetnem(2000Ft-ot!). Azóta már két úr is hívott, mindketten orvosnak mondták magukat, egyikük a szer hatásosságáról érdeklődött, a másikuk 1 hónapos kúra adagjának megrendelését sürgette 50%-os áron, ingyenes kiszállítással. Utána néztem a szer neve alapján, megtaláltam a hivatalos honlapot, ahol a termék normál áron is kevesebbe kerül, mint amit nekem "féláron" mondtak. Azt még nem derítettem ki, hogy valóban a hivatalos forgalmazó hívott-e. Folytatom a "nyomozást"

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.