Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619996783 / +3619996783

Engem már kb. egy éve hívogatnak ezzel a szöveggel. Még nem hallgattam végig, mert amikor azt mondja a hölgy, hogy "arról a levélről lesz szó amivel már megkerestek, de nem válaszoltam meg" máris leteszem a telefont, mert tudom milyen levelekkel keresnek meg és én minden levelet megválaszolok. Eddig nem vettem a fáradtságot arra, hogy a folytatást meghallgassam de arra voltam kíváncsi ki fog majd megszólítani. Tegnap bejelentkezett egy férfi és Professzor Dr. Szoboszlai Vilmos nven mutatkozott be. Ekkor tettem le a telefont és megnéztem a hívó számát. Ez 0615507149 volt. Azonnal beírtam a keresőbe ezt a nevet és látom nem kevés embert zaklatnak. Ha van valaki aki veszi a fáradtságot és zaklatás végett feljelentést tesz, szóljanak én is csatlakozom a csapathoz.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.