Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617667043 / +3617667043

Ma én is kaptam egy hívást erről a számról. Ahogy előttem is leírták, nagyon hadart a fickó, nem is nagyon értettem mit akar. Visszakérdeztem, hogy most miről is lenne szó, nekem is valami lakásbiztosításról hadovált, a lakásbiztosításomról kérdezett. Mondtam, hogy erre nem szeretnék válaszolni, utána is folytatta erőszakosan, rácsaptam a telefont. Én telefonos csalásra gyanakszom, nem tudom mire szeretett volna kilyukadni, előbb lezártam a beszélgetést. Bár utólag bánom, hogy nem vártam meg a végét , de olyan idegesítően kiabált, hadart a telefonba értetlenül, hogy nem tudtam volna sokáig hallgatni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.