Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614242242 / +3614242242

Tegnap hívott ez a telefonszám és még két másik (+36 70 366 6000) illetve ( +36 80 588 588) hogy egy Nagy Ludmilla nevezetű hölgy részére jóváhagyok-e a bankszámlámról egy átutalást ami egyszer 150.ezer forint illetve egy 90.ezer forint összeg lenne! Büdös nagy csalók!! Most hogy így olvasom mások hozzászólásait is!!! Szégyen mi van ebben a világban!! Aztán természetesen elutasítottam!! Kérdezték, hogy melyik banknál vagyok mert úgy mutatkozott be, hogy az OTP banktól telefonál és ez és ez az azonosítószáma… mondtam neki, hogy nekem a Raiffeisen banknál van számlám! Mire ő, jó rendben akkor milyen sürgősséggel adjuk át az ügyet saját bankjának? Mondtam neki azonnal!! Pár perc múlva elvileg a saját bankomtól hívtak ami igazán hihető volt… de már így utólag fogalmam sincs, hogy mit gondoljak! Aztán rá 10 percre megint hívott az a másik szám, hogy most meg a CIB banktól telefonálnak ugyan ezzel a dologgal, hogy jóváhagyom-e a tranzakciót! Mondtam, hogy nem és hogy már beszéltem a saját bankommal!! Idegesen számom kértem, hogy ki ez a Nagy Ludmilla és milyen pénzt akar tőlem lehúzni??!! És rám tette a telefont!!! Majd vissza hívtam az egyik számot, ott már azt sem tudták, hogy beszéltek velem!! És eléggé megakadt állandóan a nő hangja!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.