Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0642510138 / +3642510138

Létezik egy ilyen nyereményjáték, a Dr. Natúr Kft. nevében hívnak (Szent Korona u. 208.), http://doktornatur.hu/jatek/. Nézzetek rá a honlapjára. Azért mondom, mert nem konkrétan nyereményjáték, hanem csak egy kérdőív, és valószínűleg nem néztétek meg a részletes leírást, csak elfogadtátok a feltételeket, és beküldtétek a kérdőívet, aminek alapján garantált nyereményként ezt kapnátok. A honlapon ez van a játéknál leírásnál feltételként: "Az ajándék átadását csak akkor vállaljuk, ha az átadáson minimum hat fő van jelen". Én felhívtam a cég telefonszámát, ami a honlapon van, egy úr vette fel, és mondta, hogy azért kell, hogy otthon legyenek többen is, mert egy előadást kell meghallgatni. Mondtam neki, hogy én senkit nem engedek be a lakásomba, és nem fogok tudni idecsődíteni 6 főt, azt hittem, el kell menni valahová, és ott lesz hat fő, aki velem együtt nyer, nyilvános helyen. Így nem érdekel!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.