Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619980132 / +3619980132

A kezdő szövege a hölgynek: "Az egészségközpontból telefonálok innen Budapestről" Egy látásra valamilyen hatással bíró terméket akarnak rásózni az emberre, úgy hogy a telefonáló hölgy pont annyira ért a szemhez mint én az atomfizikához. Konkrétan fogalma sincs mit jelent hogy egy szemüveg cilinderes és amikor megkérdem a mit tud erre ajánlani, akkor jön azzal hááát szemszárazságra meg égésre. Ennél a pontnál ért véget a beszélgetés. Lényeg a lényeg: Megtévesztő szöveget ad elő arról, hogy pontosan honnan telefonál (kihúztam belőle a cég nevét, nos benne se volt az egészségközpont szó) mindezt úgy hogy egészésgügyi terméket kíván eladni. Megér egy bejelentést fogyasztóvédelemhez, de ÁNTSZ-t is mellé raknám.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.