Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613237796 / +3613237796

Hát volt szerenncsém hozzá ! Jónak tűnő körömgomba krémet reklámozott a neten prospektust is volt,képpel az E...krémről,olcsón szapúlta a patikákat ,közben az övét dicsérte hogy milyen olcsó és pörgessek az 50%-os kedvezményért,Eddig az ár nem jött ki ,kéri hozzá a neved és a telefonszámot.Mire ezeket beírtam elment a megrendelés küldés gomb rákattintása nélkűl...Már hivott is vissza és olyan borzasztó árat mondott és pénteki szállítást,aztán megszakadtunk.Azóta nem érem el ,üzenetet is küldtem volna de azt nem továbítja a telójára...Most itt állok és fogalmam sincs mi következik még??? Azt tudom ajánlani hogy olyan helyről ne rendeljen senki ahol az 50% kedvezménnyel reklámoznak...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.